Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
212 Posty
Ja Gabriel
(Ja Gabriel)
Stały Bywalec
Malvina.Kl napisał:
\"Seks? A po co mi seks – mówiła\"

chyba jednak seks był skoro zaszła w drugą ciąże

Jak widać jasno z twojej wypowiedzi, nie bardzo rozumiesz pojęcia "SEKS Partnerski".
Ten twój "seks" to nie tylko zwykła katolicka prokreacja!
SEKS to również partnerska intymna zabawa, nie koniecznie z kulminacją poczęcia następnego potomka.
To właśnie wynika z wypowiedzi, założyciela tego niezbyt zrozumiałego dla większości jak widać z wypowiedzi , intymnego tematu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
M K
(Mal555)
Nowicjusz
Ja Gabriel napisał:
Malvina.Kl napisał:
\\\"Seks? A po co mi seks – mówiła\\\"

Jak widać jasno z twojej wypowiedzi, nie bardzo rozumiesz pojęcia \"SEKS Partnerski\".
Ten twój \"seks\" to nie tylko zwykła katolicka prokreacja!
SEKS to również partnerska intymna zabawa, nie koniecznie z kulminacją poczęcia następnego potomka.
To właśnie wynika z wypowiedzi, założyciela tego niezbyt zrozumiałego dla większości jak widać z wypowiedzi , intymnego tematu.

Chłopie ja tylko żartowałam, po co się napinasz.
I tłumaczysz dorosłej kobiecie, mężatce, w związku od bagatela 18 lat co to seks...
I już proszę nie komentuj, serio....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1610 Postów
Maniak
Malvina.Kl napisał:
Ja Gabriel napisał:
Malvina.Kl napisał:
\\\\\\\"Seks? A po co mi seks – mówiła\\\\\\\"

Jak widać jasno z twojej wypowiedzi, nie bardzo rozumiesz pojęcia \\\"SEKS Partnerski\\\".
Ten twój \\\"seks\\\" to nie tylko zwykła katolicka prokreacja!

I tłumaczysz dorosłej kobiecie, mężatce, w związku od bagatela 18 lat co to seks...

Dziadek Gabriel już dawno po menopauzie ale jeszcze czasem miewa humory i huśtawki nastroju...
apropos Andrzeju jak u ciebie z seksem?znalazłeś wreszcie tą wolną,bez zobowiązań?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
212 Posty
Ja Gabriel
(Ja Gabriel)
Stały Bywalec
Malvina.Kl napisał:
Ja Gabriel napisał:
Malvina.Kl napisał:
\\\\\\\"Seks? A po co mi seks – mówiła\\\\\\\"

Jak widać jasno z twojej wypowiedzi, nie bardzo rozumiesz pojęcia \\\"SEKS Partnerski\\\".
Ten twój \\\"seks\\\" to nie tylko zwykła katolicka prokreacja!

Babo
W tymże przypadku, byłże to bardzo głupi i nie na miejscu żart, jak widać jednak, godny wypowiedzi wyemancypowanej panienki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok